Donacion

FALENDERIM DHE MIRENJOHJE per z.Selaudin Erbeli per DONACIONIN. Me ndihmen tuaj tashme te gjithe nxenesve tane u jepet mundesia te ndjekin rregullisht mesimin ONILNE. Donacioni do te arrije ne destinacionin e duhur ne menyre transparente. Respekte pafund. Falenderim per angazhimin edhe per z.Fisnik Ambari.Me respekt,Stafi i mesimdhenesve prane SHFK “Said Najdeni” – Diber.DrejtorBurim Kaziu