Donacion-DIBRA CREATIVE TOUCH

Në emrin tim si drejtues dhe në emër të prindërve, nxënësve dhe të punësuarve pranë SHFK “Said Najdeni”-Dibër, duke e FALENDERUAR dhe njëkohësisht duke shprehur MIRËNJOHJE Shoqatës “Dibra Creative Touch”-Dibër për donacionin e pakove për Fitër Bajram 2022 për nxënësit e CIKLIT TË ULËT (KL.I – V) pranë institucionit tonë shkollor, nëpërmjet këtij publikimi JU urojmë të gjithëve Festën e Fitër Bajramit . Shoqatës në fjalë i shprehim FALENDERIM dhe MIRËNJOHJE publike për kontributin të vazhdueshëm që bëjnë për shkollat duke ju uruar sa më shumë suksese në misionin e tyre që në të ardhmen të kemi bashkëpunim edhe më të madh në të gjitha sferat e procesit edukativo-arsimor me nxënës. Me respekt dhe Mirënjohje, Stafi i mësimdhënësve pranë SHFK “Said Najdeni”-Dibër Drejtor Burim Kaziu